Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14, 24240 Salo
Puh. +358 (0)2 778 4892
veturitalli@salo.fi

Tilavuokraus

tilavuokraus3.jpgluentosali72dpi.jpgtilavuokraus1.jpg

Salon taidemuseon tiloja on mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja juhliin. Tiloista voi vuokrata osan (esim. tornin tai kahvilan) tai tarpeen mukaan kaikki tilat (sis. näyttelysalit). Vuokrauksen yhteyteen voi kätevästi tilata ruokatarjoilun.

Kahvilasali

Taidemuseon kahvilasali sopii mainiosti juhlapaikaksi ja kokouskäyttöön. Viihtyisästä kahvilasta on näkymä suoraan Veturitallin pihalla seisovaan komeaan veturivanhukseen. 40-paikkainen kahvila sijaitsee taidemuseon ensimmäisessä kerroksessa, ja sinne on esteetön kulku. Salissa on älytaulu, ja saatavilla on myös muita kokoustarvikkeita.

Kahvilan tarjoilupuoli on auki vain tilauksesta. Suosittelemme lämpimästi yhdistämään kahvilayrittäjä Marjo Katajaisen (T:mi Räntmestarin Krouvi puh. 050 5333723) herkulliset tarjottavat tilavuokraan! Kokousta on mukavampi pitää täydellä vatsalla, ja juhliin on mahdollista saada korea pöytä kaikilla herkuilla.

Kahvilasalin vuokraaminen ei edellytä tarjoilun tilaamista, mutta omien tarjoilujen tuominen ei ole sallittua.

Torni

Tornissa on pieni kokoushuone, jota käytetään myös näyttelytilana. Tila sopii erinomaisesti pieniin palavereihin. Jos kaipaa vuokrakohteelta yksityisyyttä ja rauhaa, torni on oivallinen valinta. Tornin pöydän ääreen mahtuu maksimissaan kymmenen henkeä.

Kolmannessa kerroksessa sijaitsevaan tornitilaan kuljetaan kierreportaita pitkin. Tilaan ei ole hissiä.

Luentotila

Salon taidemuseossa on 3. näyttelysalin yhteydessä avoin luentotila, joka nykyään on pääosin näyttely- ja työpajakäytössä. Sen saatavuutta kokouksiin on tiedusteltava erikseen.

Koko museo

Yhdistykset, kaupungin laitokset ja yritykset voivat vuokrata museon kaikki tilat näyttelyjen aukioloaikojen ulkopuolella. Tällöin tilavuokraan sisältyvät neljä näyttelyhallia, kahvilasali, torni ja luentotila, mikäli se ei ole näyttelykäytössä. Näyttelyhallit sopivat esimerkiksi konsertin pitopaikaksi.

Tutustu tilavuokrien hinnastoon

Tutustu Veturitallin pohjakarttaan.

Pitopalvelu

Kaikkiin tilavuokrauksiin voi yhdistää tarjoilun. 40-paikkainen tilauskahvila Café Veturitalli on avoinna sopimuksesta. Tarjoilut suunnitellaan toiveiden mukaan. Tilauskahvilalla on myös A-oikeudet. Marjo Katajainen (Räntmestarin krouvi), p. 050 533 3723 . Lue lisää Café Veturitallista

Tiedustelut ja varaukset

Salon taidemuseo Veturitalli
p. (02) 778 4892
veturitalli@salo.fi

Takaisin ylös