Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14, 24240 Salo
Puh. +358 (0)2 778 4892
veturitalli@salo.fi

Kuvataiteilijalle

taiteilijalle6.jpgtervetuloa3.jpgtaiteilijalle5.jpg

Hei kuvataiteilija,

Oletko kiinnostunut pitämään näyttelyn Salon taidemuseon tiloissa?

Salon taidemuseo järjestää eri tyyppisiä näyttelyjä, kuten ryhmä-, yksityis- ja kutsunäyttelyjä sekä historiallisia teemanäyttelyjä. Valikoimamme on monipuolinen, ja korostamme näyttelyissä laatua ja tutkimuksellisuutta.

Voit hakea Salon taidemuseon näyttelyaikaa yksittäisenä henkilönä tai taiteilijaryhmänä täyttämällä oheisen lomakkeen. Taidemuseo ei peri näyttelytiloista vuokraa. Taidemuseo ei osallistu teosten valmistamiskuluihin, mutta vastaa markkinoinnista ja käytännön järjestelyistä näyttelytiloissa. Järjestämme noin neljä päänäyttelyä vuodessa sekä torni-studionäyttelyitä saman verran.

Salon taidemuseon näyttelytilat koostuvat neljästä isosta näyttelysalista sekä tornin pienestä studiotilasta. Päänäyttelytilaa on neljässä salissa yhteensä 600 neliömetriä. Pyrimme laajoihin näyttelykokonaisuuksiin. Seinät ovat maalattua tiiltä tai kovalevyä. Joka salin katossa on useita ripustustappeja raskaille veistoksille. Käytössä on myös erityislaitteistoa videoille, mutta ei erillistä videoesitystilaa.

Tutustu näyttelytilojen pohjapiirrokseen.

Lähetä vapaamuotoinen anomuksesi paperille tulostettuna Salon taidemuseoon. Kuvat myös tulostettuina max. A4-koossa. Hakemuksia ei palauteta, joten kuvien kannattaa olla tavanomaisia väritulosteita. Anomuksessa tulee olla yhteystiedot, cv, lyhyt esitys näyttelyn tavoitteista ja sisällöstä, sekä laajuus. Voit myös ehdottaa toiveen ajankohdasta esim. vuodesta. Salon taidemuseon näyttelytilat on tarkoitettu ensisijaisesti ammatillisesti toimivien taiteilijoiden esittelyyn.

Paikka:

Taiteilijan / taiteilijaryhmän nimi:

Yhteyshenkilö (jos ryhmä):

Muut hakijat (jos ryhmä):

Osoite:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Toivottu näyttelyaika:

Liitteet (näyttelysuunnitelma, ansioluettelo, kuva):

Kuva-aineistoa saa käyttää museon tiedottamisessa ja markkinoinnissa,
mikäli näyttelyaika myönnetään: