Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14, 24240 Salo
Puh. +358 (0)2 778 4892
veturitalli@salo.fi

Kommenttikirja

Ihailevat kiitokseni Salon taidemuseon henkilökunnalle. Teillä on loistavia näyttelyitä ja hienoa musiikillista ohjelmaa. Kunpa pienien kaupunkien taidemuseot saisivat aikaiseksi samanlaista. Vuorovaikutteisuus kulttuuritoimen kanssa on mahtavaa. Usein vedotaan kiireeseen, henkilökunnan vähyyteen ym. Uskon vahvasti, että kysymyksessä on tahtotila ja henkilökunnan vireys.
Nautiskelija - 21.08.2017

Kiitos aivan huimaavasta EsteriHeleniuksen näyttelystä ja Marjukan valokuvista. Upea kokonaisuus.. Vuosikausiin paras jonka olen nähnyt. Mahtavat selostukset. Upeat videot. Piti ulkona vähän aikaa ventiloida ja käydä kahvilla tasoittumassa. KIITOS!
Juha - 11.11.2016

Veturitallin aukioloajat löytyvät "Käynti museossa" alta. Etusivun ajankohtaisiin päivitetään myös tietoa poikkeavista aukioloajoista.
museo - 30.03.2016

Museon aukioloajat??? Puuttuvista sivustosta tai en ainakaan löydä niitä Miten oletettu Auki pääsiäisenä tai munia aikoina
Itikka - 23.03.2016

Suuret kiitokset Nick Brandtin näyttelystä! Luin aiempia kommentteja: Joku toinenkin oli kokenut saman tunteen kuin minä, tunnekuohun joka johti lähes kyyneliin. Brandt pystyy vangitsemaan kuvaansa eläimen sielun. Vaikka ne ovat täydellisen kauniita, niissä on äärimmäisen vakava ja jokaista velvoittava viesti velvollisuudestamme suojella ja kunnioittaa luontoa.
kannatti käydä - 15.05.2015

Kiitos Salon taidemuseolle ja Nick Brandtille näyttelystä! Näyttely oli suurenmoisen upea! Valokuvat ovat todellisia taidevalokuvia ja niissä on tunnelma selvästi aistittavissa. Hienoja töitä! Luonto ja sen katoavaisuus tuotu hyvin esille. Kiitos! Näyttelyä voisi jatkaa vielä pidempään. Tulen uudelleen mielelläni ja isommalla joukolla katsomaan.
Ihastunut Kävijä - 14.05.2015

Brandtin villieläimet näyttely kosketti eläintenystävää. Tulen vielä toisenkin kerran katsomaan kuvat.
Anni - 07.03.2015

Suuri kiitos museolle siitä, että toitte Brandtin näyttelyn Suomeen! Kuvat ovat kohteitaan kunnioittavia, taiteellisesti upeita ja puhuttelevuudessaan mykistäviä. Ennen muuta kuitenkin arvostan näyttelyn voimakasta viestiä ihmisen roolista luonnon monimuotoisuuden tuhoajana tai vaalijana.
Riitta - 21.02.2015

Muotokuva leijonasta, naarasleijonat majesteettisina loikoilemassa, elefantti huikeassa katedraalissa puiden latvusten alla, kaikki kuvat ovat itkettävän kauniita, että tällaista on vielä jossain. Tämä on nähtävä paikan päällä, käveltävä lähelle kuvaa, voit tuntea elävän olennon karvapeitteen alla. Aion tulla uudestaan tapaamaan näitä olentoja, näitä kuvia joissa eläimet ovat elossa, lähellä minua.
ensi kertaa Salon taidemuseossa - 14.02.2015

Kävin avajaispäivänä Nick Brandtin valokuvanäyttelyssä On this Earth, a Shadow falls ja se oli aivan mykistävä,, hämmentävän lähelle tuleva ja hiljentävä. Taitelija on todella tavoittanut arvokkan ja kunnioittavan tavan kuvata villieläimiä.Kuvat ovat sielukkaita, hetken olemme yhtä noiden toisenlaisten elollisten olentojen kanssa.Kolme taideteosta normaalikokoisista norsuista lumoaa kauneudellaan, kuten joka ainoa muukin kuva. Toivottavasti osaisimme säilyttää norsut elämässä.
Jambo - 01.02.2015