Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14, 24240 Salo
Puh. +358 (0)2 778 4892
veturitalli@salo.fi

Kommenttikirja

Toivoisin näyttelyä valokuvaaja Jan Grarupin kuvista.
Antti - 30.10.2018

Värikäs ja mieleenpainuva näytte,u, vähään aikaan erillainen kuin hetkee ei ole näin värikästä näyttelyä ollutkaan että ihan häikäisee kun pääsee sisälle
Topikatti - 29.10.2018

Ihailevat kiitokseni Salon taidemuseon henkilökunnalle. Teillä on loistavia näyttelyitä ja hienoa musiikillista ohjelmaa. Kunpa pienien kaupunkien taidemuseot saisivat aikaiseksi samanlaista. Vuorovaikutteisuus kulttuuritoimen kanssa on mahtavaa. Usein vedotaan kiireeseen, henkilökunnan vähyyteen ym. Uskon vahvasti, että kysymyksessä on tahtotila ja henkilökunnan vireys.
Nautiskelija - 21.08.2017

Kiitos aivan huimaavasta EsteriHeleniuksen näyttelystä ja Marjukan valokuvista. Upea kokonaisuus.. Vuosikausiin paras jonka olen nähnyt. Mahtavat selostukset. Upeat videot. Piti ulkona vähän aikaa ventiloida ja käydä kahvilla tasoittumassa. KIITOS!
Juha - 11.11.2016

Veturitallin aukioloajat löytyvät "Käynti museossa" alta. Etusivun ajankohtaisiin päivitetään myös tietoa poikkeavista aukioloajoista.
museo - 30.03.2016

Museon aukioloajat??? Puuttuvista sivustosta tai en ainakaan löydä niitä Miten oletettu Auki pääsiäisenä tai munia aikoina
Itikka - 23.03.2016

Suuret kiitokset Nick Brandtin näyttelystä! Luin aiempia kommentteja: Joku toinenkin oli kokenut saman tunteen kuin minä, tunnekuohun joka johti lähes kyyneliin. Brandt pystyy vangitsemaan kuvaansa eläimen sielun. Vaikka ne ovat täydellisen kauniita, niissä on äärimmäisen vakava ja jokaista velvoittava viesti velvollisuudestamme suojella ja kunnioittaa luontoa.
kannatti käydä - 15.05.2015

Kiitos Salon taidemuseolle ja Nick Brandtille näyttelystä! Näyttely oli suurenmoisen upea! Valokuvat ovat todellisia taidevalokuvia ja niissä on tunnelma selvästi aistittavissa. Hienoja töitä! Luonto ja sen katoavaisuus tuotu hyvin esille. Kiitos! Näyttelyä voisi jatkaa vielä pidempään. Tulen uudelleen mielelläni ja isommalla joukolla katsomaan.
Ihastunut Kävijä - 14.05.2015

Brandtin villieläimet näyttely kosketti eläintenystävää. Tulen vielä toisenkin kerran katsomaan kuvat.
Anni - 07.03.2015

Suuri kiitos museolle siitä, että toitte Brandtin näyttelyn Suomeen! Kuvat ovat kohteitaan kunnioittavia, taiteellisesti upeita ja puhuttelevuudessaan mykistäviä. Ennen muuta kuitenkin arvostan näyttelyn voimakasta viestiä ihmisen roolista luonnon monimuotoisuuden tuhoajana tai vaalijana.
Riitta - 21.02.2015