Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14, 24240 Salo
Puh. +358 (0)2 778 4892
veturitalli@salo.fi

Sijainti

kartta9.jpg

Salon taidemuseo Veturitalli sijaitsee Salon keskustassa osoitteessa Mariankatu 14. Rakennus on vanha veturitalli Mariankadun ja Joensuunkadun risteyksessä.

Saloon on helppo tulla niin junalla, bussilla kuin autollakin. Turusta on matkaa Saloon 50 km ja Helsingistä 110 km. Salo kuuluu Varsinais-Suomeen.

Tuletko junalla?

Museolle on matkaa Salon rautatieasemalta noin 200 metriä. Asemalta on suora kävelytie perille asti ja matka taittuu muutamassa minuutissa. Turusta ja Helsingistä tulee junia Salon asemalle kerran tunnissa (päiväsaikaan arkisin).

Kävelyohje: Kun saavut rautatieasemalle, siirry 1. laiturille. Kun selkäsi on kohti raiteita ja seisot 1. laiturilla, lähde kulkemaan vasemmalle. Vastaasi tulee heti parkkialue, jonka vieressä on iso viljasiilo. Parkkialueen keskellä kulkee kävelytie, joka vie suoraan kohti taidemuseota. Kun kuljet kävelytietä noin 200 metriä, päädytkin jo Salon taidemuseon pihamaalle. Kierrä rakennus ja löydät pääoven.

Tuletko bussilla?

Linja-autoasemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka museolle. Linja-autoasema on noin korttelin päässä museosta.

Kävelyohje: Kun saavut linja-autoasemalle, siirry laitureilta Mariankadulle. Mariankadun löydät, kun katseesi on kohti isoa viljasiiloa ja vanhaa SSO:n rakennusta. Kulje Mariankatua oikealle (Nesteen bensa-aseman suuntaan) noin 200 metriä. Sitten oletkin jo Salon taidemuseon kohdalla. Ylitä tie (Mariankatu) ja olet taidemuseon pihamaalla.

Tuletko autolla?

Salo sijaitsee Turku-Helsinki-moottoritien (E18) varrella. Tieltä on viitoitus perille museoon. Veturitallin tiilipintainen torni on hyvä maamerkki. Pihalla on parkkialue henkilöautoille ja linja-autoille.

Yhteystiedot

Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14,
24240 Salo

puh. +358(0)2 778 4892

s-posti: veturitalli@salo.fi