Salon taidemuseo Veturitalli
Mariankatu 14, 24240 Salo
Puh. +358 (0)2 778 4892
veturitalli@salo.fi

Opastukset

Tervetuloa opastetulle kierrokselle!

Yleisöopastus pidetään perjantaisin klo 14 näyttelyjen aikana. Se on avoin kaikille pääsylipun hinnalla, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Perjantain yleisöopastus on suunnattu yksittäisille kävijöille, toivomme että ryhmät varaavat oman opastusajan museon infosta.

Kun osallistuu opastukseen, pääsee pintaa syvemmälle! Taidemuseon opas kierrättää ryhmää näyttelyssä ja johdattelee kuulijoitaan teosten maailmaan. Oppaalle saa ja kannattaa esittää kysymyksiä.

Opastettuja kierroksia järjestetään myös tilauksesta. Kohderyhmäopastukset räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan (esim. selkokielisyys, seniorit, lapset, maahanmuuttajat). Opastukset ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Opastusvaraukset neuvonnasta p. (02) 778 4892 tai sähköpostitse: veturitalli@salo.fi.

Opastusmaksut ja ajat

Näyttelyiden ryhmäopastusten maksimikoko 25 (koululuokka 30) henkilöä.

Opastus on virka-aikana ilmainen Salon kaupungin päiväkotien ja oppilaitosten ryhmille sekä Salon taidemuseo Veturitalli ry:n ryhmille (ti-pe 8-16). Muiden ryhmien opastusmaksu on arkisin 60 euroa ja viikonloppuisin 120 euroa, asiantuntijaopastus sopimuksen mukaan 120 e. Opastus on varattava vähintään viikko etukäteen puh. 02-7784892, .